Udruženje upisano u registar Udruženja pri Ministarstvu Pravde BiH

Pod rednim brojem 999 u knjizi I, sa danom 09.07.2010. godine, Udruženje građana “Bistro!” je upisano u registar Udruženja pri Ministarstvu Pravde Bosne i Hercegovine.
Ovo je bio prvi korak kojim smo krenuli u realizaciju onog što smo dogovarali na forumu na web protalu “Bistro BiH”, a planova je mnogo.
Najprioritetniji projekat je pokretanje ribolovačke revije, i dosta toga je i prije same registracije udruženja urađeno (održani razgovori sa potencijalnim izdavačem, okupljena ekipa koja bi radila reviju, obavljeni i prvi razgovori sa potencijalnim oglašivačima u reviji…), a rekacije su pozitivne i data nam je, za sada verbalna, podrška.
Nakon što smo dovršili “papirologiju” (podnijeli poreske prijave, otvorili račune…), krenulo se i u ozbiljne razgovore sa potencijalnim oglašivačima.Za kratko vrijeme je dosta toga urađeno, i ovde koristimo priliku da vas zamolimo – ako poznajete nekog ko ima znanje i ko bi želio biti dopisnik revije – upoznajte ga sa našim planovima.
Isto tako, ako poznajete nekog ko bi imao interesa reklamirati se u reviji ili donirati sredstva Udruženju za realizaciju ribolovačke revije i drugih planova/projekata, uputite ga na nas.
Svi potencijalni članovi se mogu javiti na mail info@bistrobih.ba

Komentari

komentara